NARUDŽBA MARENDI

TJEDNA PONUDA TOPLIH MARENDI ZA VAN:
18.09.2017. - 22.09.2017

PONEDJELJAK UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK
MARENDA 1
Špageti Bolonjez
Zelena salata
Kruh 2 kom


Cijena za gotovinu: 20,00 Kn
MARENDA 1
Kosana štruca
Đuveč
Kruh 2 kom


Cijena za
gotovinu: 20,00 Kn
MARENDA 1
Juneći gulaš
Palenta
Kupus salata
Kruh 2 kom

Cijena za gotovinu:
27,00 Kn
MARENDA 1
Mesne okruglice
Pire krumpir
Kruh 2 kom


Cijena za gotovinu: 20,00 Kn
MARENDA 1
Pečena svinjetina
Krpice sa zeljem
Kruh 2 kom


Cijena za gotovinu:
20,00 Kn
MARENDA 2
Pečena piletina
Restani krumpir
Kruh 2 kom



Cijena za
gotovinu: 20,00 Kn
MARENDA 2
Paprikaš svinjski
Njoki
Kruh 2 kom



Cijena za gotovinu:
20,00 Kn
MARENDA 2
Pečeni oslić
Brokula sa krumpirom
Kruh 2 kom


Cijena za gotovinu:
20,00 Kn
MARENDA 2
Kobasice kuhane kranjske
Kelj s krumpirom
Kruh 2 kom


Cijena za gotovinu: 20,00 Kn
MARENDA 2
Rižoto od liganja
Kupus salata
Kruh 2 kom



Cijena za
gotovinu: 20,00 Kn
MARENDA 3
Lazanje od povrća
Cikla salata
Kruh 2 kom


Cijena za gotovinu:
20,00 Kn
MARENDA 3
Pohani sir
Mahune u umaku
Kruh 2 kom


Cijena za
gotovinu: 20,00 Kn
MARENDA 3
Odrezak od soje
Miješano povrće s krumpirom
Kruh 2 kom

Cijena za gotovinu:
20,00 Kn
MARENDA 3
Naravni odrezak
Kelj s krumpirom
Kruh 2 kom


Cijena za gotovinu:
20,00 Kn
MARENDA 3
Odrezak od tikvica
Blitva s krumpirom
Kruh 2 kom


Cijena za gotovinu:
 20,00 Kn


OBRAZAC ZA NARUDŽBU MARENDI:
Naručujem marendu broj:
Količina:

Ime i prezime:

*Željeni datum dostave:
Mjesto dostave:
Kontakt broj:
e-mail:

Na cafe pultu restorana Kampus marende se mogu preuzeti od pon - pet u periodu od 12:00 do 15:00, u ugostiteljskom objektu Reful marende se mogu preuzeti od pon-pet od 11:45 do 12:30, u ugostiteljskom objektu Uniri marende se mogu preuzeti od pon - pet u periodu od 12:00 do 12:45, u ugostiteljskim objektima Medicinar i Infuzija marende se mogu preuzeti od pon - pet u periodu od 12:15 do 13:00. Narudžbe se primaju do 10 sati.

NAPOMENA:
Za sva pitanja i izvanredne narudžbe pošaljite mail na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.