Ljetno radno vrijeme trgovine STUDENT SHOP

Radno vrijeme objekata prehrane SCRI

OBAVIJEST STUDENTIMA

OBAVIJEST STUDENTIMA VEZANO ZA POTVRDE O DULJINI SUDJELOVANJA U OBRANI SUVERENITETA REPUBLIKE HRVATSKE :
 
Obavještavamo studente koji se natječu za subvencionirano stanovanje u akademskoj godini 2018./2019. da je danas zaprimljen odgovor Ministarstva hrvatskih branitelja vezan uz izdavanje potvrda o duljini sudjelovanja roditelja u obrani suvereniteta Republike Hrvatske duljem od 100 dana u borbenom sektoru.
Prema odgovoru Ministarstva hrvatskih branitelja obavještavamo vas da se potvrde o sudjelovanju branitelja u borbenom sektoru duljem od 100 dana mogu pribaviti u područnim jedinicama Ministarstva hrvatskih branitelja navedenim u tablici koju možete pogledati ovdje.

Radno vrijeme STUDENT-SERVISA ljeto 2018

Nadopuna za natječaj za smještaj 2018./2019.

Dana 06.07.2018. godine objavljena je dopunjena verzija dokumenta „Natječaj za ostvarivanje prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje u objektima smještaja Studentskog centra Rijeka i slobodnim kapacitetima učeničkih domova u akademskoj godini 2018./2019.“ Novu verziju možete preuzeti OVDJE.

Navedene dopune odnose se na tumačenje Ministarstva vezano uz novi Zakon o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN 121/17).

Nadalje, a sukladno uputi MZO, ukoliko student - podnositelj e-molbe (ili član obitelji) prima stipendiju, student - podnositelj e-molbe dužan je potpisati izjavu kojom izjavljuje da li je stipendija koja se prima iz javnih ili ostalih izvora. Ukoliko je student (ili član obitelji) primatelj stipendije iz ostalih izvora, student - podnositelj e-molbe dužan je podnijeti i presliku ugovora ili potvrdu. NAPOMENA: Izjavu je nužno priložiti samo ukoliko student - podnositelj e-molbe dokazuje prosječni mjesečni prihod po članu obitelji u prethodnoj kalendarskoj godini. Izjavu možete preuzeti OVDJE.

 

Mole se studenti da pažljivo pročitaju Natječaj i prouče svu natječajnu dokumentaciju.