Radno vrijeme objekata prehrane SCRI 22.06.2017.

Radna vremena objekata SCRI na 15.06.2017.

Obavijest o provođenju Natječaja za dodjelu subvencioniranog smještaja redovitim studentima u objektima smještaja Studentskog centra Rijeka i slobodnim kapacitetima učeničkih domova u Rijeci i Lovranu za akademsku godinu 2017. / 2018. - nadopuna

Natječaj za dodjelu subvencioniranog smještaja redovitim studentima u objektima smještaja Studentskog centra Rijeka i slobodnim kapacitetima učeničkih domova u Rijeci i Lovranu za akademsku godinu 2017. / 2018. (u nastavku teksta: Natječaj) biti će raspisan po objavi kriterija i Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje (u nastavku teksta: Pravilnik) kojeg donosi Ministarstvo znanosti i obrazovanja. Očekujemo da će Natječaj biti objavljen u drugoj polovini mjeseca lipnja, odnosno 28. lipnja 2017. te da će rok za dostavu molbi biti do druge polovine srpnja, odnosno do 21. srpnja 2017.
 
Privremena rang lista biti će objavljena početkom kolovoza, odnosno najkasnije do 4.8.2017. Nakon objave privremene liste studenti mogu podnijeti pisani prigovor Povjerenstvu za rješavanje prigovora Studentskog centra. Žalbeni rok traje osam dana od dana objavljivanja Privremene rang liste. Povjerenstvo za rješavanje prigovora razmotriti će prigovore koji su zaprimljeni u navedenom roku te najkasnije u roku od 15 dana donijeti odluku o prihvaćanju ili odbijanju prigovora studenata te utvrditi i objaviti konačnu rang listu.
Naputak za useljenje u smještajne objekte Studentskog centra Rijeka biti će objavljen nakon objave konačne rang liste.
 
 
Navedeno vrijedi za studente koji će u statusu redovitih studenata prvi put upisati prvu godinu prve razine studija (tzv. brucoše) i sadašnje redovite studente viših godina studija.
 
NAPOMENA: Studentski centri OBVEZNI su, temeljem članka 25. Pravilnika,  od ukupnog broja smještajnih kapaciteta obnovljenih ili izgrađenih sredstvima iz Strukturnih fondova EU-a najmanje 50% ili prema postotku koji je definiran u potpisanome ugovoru o izgradnji objekta, namijeniti (rezervirati) za studente u nepovoljnom socioekonomskom položaju.
Studentski centar Rijeka zadržava pravo rasporeda studenata u studentska naselja.
 
 
Datumi su informativne prirode s obzirom da ovise o aktivnostima Ministarstva znanosti i obrazovanja, odnosno o donošenju Pravilnika.
 
 
Sve informacije i novosti vezane uz Natječaj pratite na našoj službenoj Internet stranici www.scri.uniri.hr, odnosno na sljedećem linku: http://www.scri.uniri.hr/obavijesti.html te na našim Facebook profilima.
 
 
Ukoliko imate dodatnih pitanja i/ili nedoumica, slobodni ste obratiti se na e – mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Novost u STUDENT SERVISU!

Svake srijede od 17.5.2017. nadalje u razdoblju od 11 do 16 sati, usluge Student servisa (učlanjenje, podizanje ugovora, predaja ispunjenog ugovora na obračun, prijava poslodavca, izdavanje PIN-a za Web-servis) mogu se dobiti na pultu u ulaznom holu zgrade Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu (Ika).
Dobro došli!

Radno vrijeme povodom 1.5.2017.