Smještaj gostujućih profesora

PONUDA SMJEŠTAJA ZA GOSTUJUĆE PROFESORE I NASTAVNIKE
 
 
U posljednjih nekoliko godina povećao se interes predavača te istraživača i znanstvenika za provođenje istraživačkog rada u sklopu neke od sastavnice Sveučilišta u Rijeci. U tom smislu povećala se potražnja za smještajem gostujućih predavača i istraživača. Gostima su na raspolaganju smještajni kapaciteti u Studentskom naselju „Ivan Goran Kovačić“ te u Studentskom naselju „Trsat“.
 
U Studentskom naselju „Ivan Goran Kovačić“ za predavače i istraživače na raspolaganju je 16 kreveta u 8 dvokrevetnih apartmana dok Studentsko naselje „Trsat“ raspolaže sa 24 jednokrevetnih apartmana. Apartmani su u  organizacijskom, arhitektonskom, tehničkom, ekonomskom i prostornom smislu osmišljeni kako bi predavačima i istraživačima omogućili kvalitetne uvjete za život i rad po suvremenim standardima.
 
Usluga smještaja nudi se isključivo gostima koji dolaze u organizaciji Sveučilišta ili njegovih sastavnica. Kako bi gosti ostvarili smještaj pod navedenim uvjetima i cijenama, potrebno je da sastavnica Sveučilišta u Rijeci, u čijoj organizaciji dolaze gosti, Studentskom centru Rijeka pošalje narudžbenicu za smještaj ispunjenu, potpisanu i ovjerenu od strane odgovorne osobe sastavnice.

Studentski centar Rijeka
Radmile Matejčić 5
51000 Rijeka
www.scri.uniri.hr
e-mail: scri.uniri@scri.hr
 
 
Kućni red i cjenik smještaja za gostujuće profesore i nastavno osoblje u Studentskom naselju „Ivan Goran Kovačić“ (.pdf)
 
Kućni red i cjenik smještaja za gostujuće profesore i nastavno osoblje u Studentskom naselju „Trsat“  (.pdf)
 
Narudžbenica za smještaj (.pdf)