Smještaj gostiju Sveučilišta i Veleučilišta u Rijeci


 
U posljednjih nekoliko godina povećala se potražnja za smještajem gostujućih profesora, predavača, istraživača, studenata i drugih gostiju Sveučilišta i Veleučilišta u Rijeci. Gostima su na raspolaganju smještajni kapaciteti u Studentskom naselju Ivan Goran Kovačić te u Studentskom naselju Trsat.
 
Za smještaj profesora, znanstvenika, drugog nastavnog i nenastavnog osoblja te drugih gostiju Sveučilišta i Veleučilišta u Rijeci u Studentskom naselju Ivan Goran Kovačić na raspolaganju je 16 kreveta u 8 dvokrevetnih apartmana, a u Studentskom naselju Trsat 24 jednokrevetnih apartmana. Svi apartmani su u  organizacijskom, arhitektonskom, tehničkom, ekonomskom i prostornom smislu osmišljeni kako bi predavačima i istraživačima omogućili kvalitetne uvjete za život i rad po suvremenim standardima.
 
Za smještaj gostujućih studenata nudi se smještaj u studentskim sobama čija raspoloživost ovisi o popunjenosti kapaciteta od strane studenata Sveučilišta i Veleučilišta u Rijeci.

Napomena:
Smještaj u Studentskom naselju Trsat organiziran je u skladu sa projektom „Studentski smještaj na kampusu Sveučilišta u Rijeci, 1. faza (TRIS)“. U Studentskom naselju Trsat smještaj se nudi isključivo osobama koje dolaze kao gosti Sveučilišta u Rijeci / sastavnica Sveučilišta u Rijeci te njihov boravak ne predstavlja ekonomsku aktivnost (komercijalizaciju) već je isti povezan sa djelatnostima Sveučilišta u Rijeci / sastavnica Sveučilišta u Rijeci.
 
 
Kako bi gosti rezervirali smješta, potrebno je da sastavnica Sveučilište u Rijeci / sastavnica Sveučilišta u Rijeci u čijoj organizaciji dolaze gosti, Studentskom centru Rijeka pošalje narudžbenicu za smještaj koja je ispunjena, potpisana i ovjerena od strane odgovorne osobe sastavnice. Sve informacije vezane za smještaj te raspoloživost smještajnih kapaciteta možete dobiti putem e-mail adrese: scri.uniri@scri.hr

Studentski centar Rijeka
Radmile Matejčić 5
51000 Rijeka
www.scri.uniri.hr
e-mail: scri.uniri@scri.hr
 
 
Kućni red i opći uvijeti rezervacija u objektima smještaja Studenskog centra Rijeka
 
Narudžbenica za smještaj gostujućih profesora, znanstvenika, drugog nastavnog i nenastavnog osoblja te drugih gostiju Sveučilišta i Veleučilišta u Rijeci

Narudžbenica za smještaj gostujućih studenata

 
.