STUDENTSKI CENTAR RIJEKA OBJAVIO VODIČ ZA BRUCOŠE/ICE

 

Studentski centar Rijeka je 29. rujna 2020. godine objavio novi Vodič za brucoše/ice. Svjesni svih poteškoća s kojima se susreću studenti/ce prvih godina studija odlučili smo se izraditi Vodič za brucoše/ice (u daljnjem tekstu Vodič) koji će na jednom mjestu sadržavati najosnovnije informacije o djelatnostima Studentskog centra Rijeka. Vodičem su pojašnjenje informacije o studentskom smještaju, prehrani, student servisu kao i organizaciji slobodnog vremena studenata/ica.

Priručnik je izrađen u sklopu Službe za organizaciju slobodnog vremena studenata/ica te se izrada odvijala u dvije faze. U prvoj fazi se izradio Vodič te su se isto tako, na poziv Studentskog centra Rijeka, javljali stariji studenti/ce s porukama podrške brucošima/cama  iz domene života u studentskom domu. U drugoj fazi se Vodič poslao zainteresiranim brucošima/cama koji/e su dali svoju povratnu informaciju o napisanom te su predložili nekoliko izmjena. U konačnici većina prijedloga je uvažena te se Vodič nadopunio tim informacijama. U izradi Vodiča su tako osim radnika/ca Studentskog centra Rijeka sudjelovali i studenti/ce čime i dalje pokazujemo važnost uključivanja studenata/ica u aktivnosti koje za njih i s njima radimo.

Vodič za brucoše možete pogledati OVDJE.

Svakako, za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite osobno ili putem emaila This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Želimo vam sretan početak studiranja i uspješnu akademsku godinu!

Vaš Studentski centar Rijeka